Ingrid Lieten (sp.a) blijft arrogant blunderen. 'Ze heeft - alweer - per ongeluk een e-mail verstuurd naar iemand waarvoor die niet bedoeld was', schrijft Knack zondagavond op de website.

'Om het helemaal hallucinant te maken: het gebeurde tijdens de stormachtige bijeenkomst van de Vlaamse regering afgelopen vrijdag.'

Kris Peeters bevestigt het nieuw mailincident met Ingrid Lieten.

Tijdens die vergadering werd een relletje uitgeklaard dat Lieten eerder van de week had veroorzaakt. Ze had openlijk de beslissing bekritiseerd van haar collega Schauvliege, nadat die een milieuvergunning had gegeven aan het omstreden winkelcomplex Uplace. Minister-president Peeters las Lieten de les en na de bijeenkomst moest ze met de staart tussen de benen afdruipen.

Knack kreeg het verhaal doorgespeeld van iemand die tijdens de vergadering aanwezig zou zijn geweest. Ook De Standaard vond bevestiging bij verschillende bronnen.

Lieten kwam vorig jaar al eens in opspraak toen ze een mail van haar kabinet ongewild had doorgestuurd naar de foute personen. Daarin werden de ministers van CD&V en N-VA in de regering omschreven als "uit teflon en beton opgetrokken gevoelloze karikaturen".

(bron Knack.be)